skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Elisa Reunanen, koulutusohjaaja

Sähköposti: elisa(a)vainuvoima.fi

Elisa Reunanen on kouluttanut Taikamon koirakoulussa ja Vainuvoimassa 2015 elokuun alusta lähtien. Elisan koulutukset, kuten kaikki muutkin Vainuvoiman koulutukset, perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja monipuoliseen palkkioiden käyttöön. Elisalle läheisiä koulutusaiheita ovat perustaidot ja hajuerottelukoulutus.

Elisa harrastaa pelastuskoiratoimintaa ja toimii pienryhmäkouluttajana Varsinais-Suomen Pelastuskoirat ry:ssä. Koiraharrastuslajeista Elisan vahvin osaaminen onkin henkilöhaussa ja jäljestyksessä sekä tunnistusetsinnässä. Elisa on Suomen Pelastuskoiraliitto ry:n pätevöimä peko-kouluttaja (2014) ja tunnistusetsintäkouluttaja (2015). Oman koiransa kanssa hän on saavuttanut hälytyskelpoisuuden vuonna 2014.

Perustaitoja ja tottelevaisuutta Elisa on kouluttanut aiemmin Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:ssä. Hän suoritti Suomen Kennelliiton tottelevaisuuskoulutusohjaajakurssin vuonna 2014. Tokossa Elisa on kilpaillut alokas- ja avoimessa luokassa. Elisa on opiskellut koirien kouluttamista eläinkoulutuksen ammattilaisten opastuksella.

Elisalla on tällä hetkellä kaksi omaa koiraa: 6- vuotias tanskalais-ruotsalainen pihakoira Hippu ja vajaan vuoden ikäinen australiankelpie Pinna. Päätoimisesti hän toimii tutkijana ja opettajana.

Ostoskori
Back To Top