skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Kuono edellä tavoitteisiin!

Vainuvoima on varsinaissuomalainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu. Tavoitteemme on auttaa koiraharrastajia ja eri alojen ammattilaisia ottamaan koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Opetamme myös koulutuksen perusteita, jotta koirien omistajat voivat parantaa sekä omaa että koiransa arkea.

Vainuvoima tarjoaa toimivia ratkaisuja koiran kanssa elämiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kursseillamme omistajat oppivat kouluttamisen lisäksi ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja ennaltaehkäisemään ongelmia.

Hajutyöskentelyyn erikoistuneena koirakouluna tavoitteenamme on saada koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Koulutamme luotettavasti työskenteleviä hajukoiria sekä työ- että harrastuskäyttöön.

Meillä on pitkä kokemus koiran hajuaistin hyötykäytöstä. Vainuvoima aloitti hajuerotteluun perustuvat harrastajille ja ammattilaisille suunnatut koulutukset ensimmäisenä turkulaisena koirakouluna vuonna 2014.

Anna on koulutukseltaan hajukoiranohjaaja. Hän on perustajajäsen hajukoirien koulutuksesta tunnetussa Wise Nose – Suomen Hajuerottelu ry:ssä ja nosework-harrastuksen Suomeen rantauttaneessa Nose Work Finland ry:ssä.

Elisa toimii pelastuskoiranohjaajana hälytysryhmässä ja kouluttaa pelastuskoiria vapaaehtoistyönä. Hän on myös koiran vahvuuksia ja koulutuksessa huomioitavia asioita tutkimukseen perustuvilla menetelmillä testaava smartDOG-lisenssitestaaja

Turun koulutustila

Järjestämme koirakursseja pääasiassa Turussa, Vainuvoiman koulutustilassa, osoitteessa Kanslerintie 6, 20200 Turku.

Lisäksi pidämme koulutuksia muun muassa Loimaalla. Toimimme kuitenkin koko Varsinais-Suomen alueella, ja vedämme tilauskoulutuksia myös muualla Suomessa.

kuono_25px

Ota yhteyttä!

Kysy kursseista, anna palautetta, pyydä jotakin kurssia järjestettäväksi.

Autamme mielellämme!

  Nimi (vapaaehtoinen)

  Sähköposti (vapaaehtoinen)

  Aihe

  Viesti

  Vainuvoiman koulutusohjaajat

  Close search
  Ostoskori
  Back To Top