skip to Main Content
050 4422 933 info@vainuvoima.fi

PRO Hajuerottelukoulutus

Hajuerottelu
Hajuerottelu

Hajutyöskententelykoiraa voidaan hyödyntää monissa erilaisissa etsintätehtävissä, kuten home- tai ludekoirana ja luontokartoituskoirana. 

Wise Nose – Suomen Hajuerottelu ry ja Vainuvoima järjestävät yhteistyössä puolen vuoden hajuerottelukoulutuksen. Kurssin tavoitteena on kouluttaa koiranohjaajalle hajuerottelu erikoisetsintäkoiran koulutusmenetelmänä ja työvälineenä. Kurssi antaa valmiudet koiran käyttämiseen ammatillisessa hajutyöskentelyssä.

Hajutyöskententelykoiraa voidaan hyödyntää monissa erilaisissa etsintätehtävissä, kuten home- tai ludekoirana ja luontokartoituskoirana.
Kurssilla jokainen koiranohjaaja valitsee ja hankkii itse omat harjoitushajunsa. Etsittävä haju voi olla jokin työhaju tai harjoitushaju, jolla koiranohjaaja harjoittelee hajuerottelun koulutusta ja koira hajuerottelua.

Pro Hajuerottelukoulutus

Kurssilla harjoitellaan yksi koira kerrallaan. Koulutus perustuu operanttiin ehdollistamiseen ja positiiviseen vahvistamiseen.

Koulutus sisältää seitsemän viikonlopun (la-su) mittaista lähijaksoa sekä etäopetusta lähipäivien välillä. Etäpäivinä kurssilaiset harjoittelevat itsenäisesti, videoivat treenejä ja saavat kouluttajilta apua harjoituksiinsa videoidensa avulla.

Kurssilla keskitytään vain koiran hajutyöskentelykoulutukseen. Muu ammatillinen osaaminen työtehtäväänsä koiranohjaajan tulee hankkia muualta.

Alkavat Pro hajuerottelukurssit

Seuraavat PRO kurssit alkavat Helsingissä syyskuussa 2018 ja Loimaalla maaliskuussa 2019. Kysy lisää tai kerää ryhmä omaan koulutukseen!

Katso kaikki kurssit kaupassa

Close search
Back To Top