skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Tukikoirat

Hypokoira
Hypokoira

Koulutamme koiria myös tukikoiratehtäviin. Tukikoira on koira, jonka tehtävänä on auttaa terveydentilansa vuoksi apua tarvitsevaa omistajaansa arjessa. Koirat opetetaan yksilöllisesti käyttäjänsä tarpeiden sanelemiin tehtäviin.

Diabeteskoira

Diabeteskoira ilmaisee diabeetikon verensokerin vaihtelut, jotta henkilö ehtii syödä tai lääkitä itseään ennen kuin tilanne muuttuu vaaralliseksi. Diabeteskoira tuo turvaa ja helpotusta diabeetikon arkeen esim. mahdollistamalla rauhallisemmat yöunet tai antaen turvaa yksinoloon.
Diabeteskoira parantaa omistajansa elämänlaatua ja lisää tunnetta omasta elämänhallinnasta.

Kuulokoira

Kuulokoira koulutetaan reagoimaan sen omistajalle tärkeisiin ääniin, joita tämä itse ei voi kuulla. Usein kuulokoira opetetaan ilmaisemaan esimerkiksi puhelin, palohälytin, ovikello ja herätyskello. Koirasta on apua arkipäivän tilanteissa, ja se helpottaa kuulovamman aiheuttamaa eristäytymistä.

Henkilökohtainen tukikoira

Tukikoira voidaan kouluttaa omistajansa tarpeisiin auttamaan esimerkiksi fyysisten haasteiden tai sairauksien (esim. epilepsia) kanssa.

Tukikoira

Hyötykoiraksi koulutetaan asiakkaan oma koira.

Voit kouluttautua omakustanteisesti tai hakea rahallista tukea koiran koulutukseen Suomen Kuulo- ja tukikoirayhdistykseltä http://www.koiratukena.fi

Koulutusta järjestetään yksityiskoulutuksena sekä ryhmissä.

Alkavat hyötykoirakurssit

 

Eikö sopivaa kurssia juuri nyt löydy? Koulutusta järjestetään sekä yksityiskoulutuksena että ryhmissä.

Kysy lisää, toivo koulutusta tai kerää ryhmä omaan koulutukseen!

Ostoskori
Back To Top