skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Pentujen hajukoulu

Hajuaistin käyttö on koiralle luontaista toimintaa: hajuaisti on koiralle kuin näköaisti ihmiselle. On tärkeää antaa koiralle tehtäviä, jotka kuuluvat sen omaan maailmaan. Lajityypillisen käyttäytymisen toteuttaminen rauhoittaa koiraa. Samalla koiran hajuaisti harjaantuu ja ongelmanratkaisukyky kehittyy.

Koirat nauttivat haistelusta ja etsimisestä. Hajutyöskentely on mainio tapa tarjota pennulle mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja onnistumisen tunteisiin. Samalla koiran ja omistajan välinen suhde kehittyy leikin varjolla.

Pentujen hajukoulu sopii kaikille 2–6 kk ikäisille pennuille. Kurssin vinkeillä voit aktivoida koiraasi arjessa tai tähdätä tulevaisuudessa nenänkäyttöharrastuksiin tai koiran työkäyttöön.

Pentujen hajukoulussa koiraa aktivoidaan hajuilla ja etsimisellä. Kurssilla harjoitellaan etsintää erilaisilla alustoilla ja etsitään myös muuta kuin ruokaa – harjoitushajuna on Kong.

Pentujen hajukurssin lisätiedot

Kurssilla koirat harjoittelevat yksitellen, joten pennun tulisi pystyä odottamaan vuorojaan rauhallisesti autossa tai häkissä.

Odotusaika vuorojen välillä on max. 20 min.

Opi lisää hajutyöskentelystä

Kuono edellä tuloksiin!

Hajutyöskentelyyn erikoistuneena koirakouluna tavoitteenamme on saada koiran hajuaisti hyötykäyttöön.
Koulutamme luotettavasti työskenteleviä hajukoiria sekä työ- että harrastuskäyttöön.

Ostoskori
Back To Top