skip to Main Content

Verkkoluento ja yksäri: tyytyväinen nenätyöläinen – haistelijain suosituskyky la 28.11.

59,00  Sis. alv 24 %

Lauantaina 28.11.2020

– Luento 28.11.2020 klo 10-12

– Yksityisvalmennus etänä 30 min klo 13–> (tarkka aika sovitaan sähköpostitse)

Erityisesti Nose Work-harrastajille suunnattu Elisa Reunasen ja Jaana Pohjolan yhteisluento keskittyy koiran suorituskykyyn vaikuttavien tekijöiden havainnointiin ja vahvistamiseen.

Kuvaus

Paineistuuko koirasi helposti harjoituksen aikana? Yrittääkö se löytää tuhoamalla tiensä piilolle? Onko koira liian vähän motivoitunut vai liikaa motivoitunut? Tai onko teillä koirakkona jokin muu haaste, joka estää teitä toimimasta tiiminä? Haluatko korjata mahdollisia hankaluuksia koiran ehdoilla?

Luennolla käydään läpi sitä, mikä kaikki koiraan voi vaikuttaa koulutustilanteiden ulkopuolella. Lisäksi käsitellään koiran motivaatiota ja mitkä seikat siihen vaikuttavat ja miten hajuharrastukseen saisi koiran ääntä enemmän mukaan.

Hyvin työskentelevän hajukoiran kivijalkana on koiran aito halu etsiä ja löytää, vaikka tehtävä on ihmisen määrittelemä. Se rakentuu monien muidenkin asioiden kuin ohjaajan hallinnoiman palkkion päälle.

Yksityisvalmennuksessa voit harjoitella koiran kanssa livenä ohjaajien katsellessa tai voit lähettää etukäteen tietoja ja videoita esimerkiksi liittyen johonkin haasteeseen hajuharrastuksessa, johon haluaisit Elisalta ja Jaanalta näkökulmia. Koirakkopaikalla pääset lisäksi seuraamaan toisten yksityisvalmennukset.

Koulutuspäivässä yhdistyvät kahden ammattilaisen näkökulmat; Elisan monipuolinen kokemus hajukoirien kanssa työskentelystä ja Jaanan kokemus koirien psyykkisestä hyvinvoinnista ja motivaatiosta. Saat konkreettisia ja takuulla uudenlaisia treenivinkkejä!

Koulutuspäivästä saat konkreettisia työkaluja koiran motivaation ja sinnikkyyden ylläpitoon sekä palautumiseen ja erilaisten hajuharrastukseen liittyvien haasteiden ratkomiseen.

Sekä luento että yksityisvalmennus toteutetaan zoomin välityksellä.

Saatat myös pitää...

Close search
Ostoskori
Back To Top