skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena

247,00  Sis. alv 24 %

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena on hyvä vaihtoehto moneen tilanteeseen. Jos koira jännittää vieraita ihmisiä, muita koiria tai uutta ympäristöä, on harjoittelu helpompaa ja mukavampaa, kun yksityisohjauksessa tilanne pysyy hallittuna. Yksityisohjauksen sovittaminen omiin aikatauluihin on myös ryhmäkurssia joustavampi koulutusmuoto.

Pentu- ja perustaitokursseilla harjoitellaan perustaitoja arkeen: luoksetuloa, luopumista, kohteiden hyödyntämistä rauhoittumista ja yhdessä kulkemista. Nämä taidot auttavat koiran kanssa toimimista arjen eri tilanteissa. Kurssilla  omistaja oppii kouluttamaan koiraa ja käyttämään palkkioita tehokkaasti.

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena koostuu neljästä 60 min koulutuskerrasta, jotka sovitaan kouluttajan kanssa. Koulutus on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Haluatko keskustella kouluttajan kanssa ennakkoon tai kysyä lisätietoja? Ota yhteyttä: [email protected]
Voit myös varata ajan ensimmäistä kertaa varten nettiajanvarauksen kautta

Kuvaus

Kouluttajana Päivi Lempää. Päivi on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on opiskellut eläintenkouluttajan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Eläinkoulu Visiossa. Päivin kursseilla opitaan ohjaamaan koiraa ja oivaltamaan, miten oma käyttäytyminen, ajatukset ja tunteet vaikuttavat koiran kanssa toimimiseen.

  • Koulutusta 4 x 60 min
  • Koulutus pidetään Vainuvoiman lämpimässä koulutustilassa Turun Patterinhaassa
  • Koulutuksessa harjoitellaan perustaitoja arkeen: luoksetuloa, rauhoittumista, luopumista, kohteiden hyödyntämistä ja yhdessä kulkemista.
  • Kurssilla omistaja oppii kouluttamaan koiraa ja käyttämään palkkioita tehokkaasti

Lisätietoja

Saatat myös pitää...

Ostoskori
Back To Top