skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Päivin perustaitojen yksityisohjaus

65,00  Sis. alv 24 %

Yksityisohjauksessa voit harjoitella perustaitoja sujuvaan arkeen. Päivin valmennuksessa aihetta käsitellään kokonaisvaltaisesti sekä koiran että ihmisen näkökulmasta: harjoitellaan koiralle tarpeellisia taitoja, etsitään arjessa toimivia ratkaisuja ja harjoitellaan tunnistamaan ja ymmärtämään omistajan ajatusten ja tunteiden vaikutus koiran kanssa toimimiseen.

Yksityisohjauksessa keskitytään sinulle tärkeään aiheeseen. Aiheena voi olla esimerkiksi lenkkeily, käsittelytoimenpiteet, rauhoittuminen ja yksinolo tai kontakti ja luoksetulo.

Mietitkö, onko yksityisohjaus teille sopiva vaihtoeto tai haluatko kysyä lisää kouluttajalta? Ota yhteyttä: [email protected]
Voit myös varata ajan yksityisohjaukseen nettiajanvarauksen kautta

Kuvaus

Päivi Lempää on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on opiskellut eläintenkouluttajan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Eläinkoulu Visiossa. Päivin koulutuksessa opitaan ohjaamaan koiraa ja oivaltamaan, miten oma käyttäytyminen, ajatukset ja tunteet vaikuttavat koiran kanssa toimimiseen.

  • Yksityisohjaus 60 min 65 €
  • Tunti pidetään sopimuksen mukaan Vainuvoiman lämpimässä toimitilassa Turussa tai ulkona Kaarinassa / itäisen Turun alueella.
  • Yksärit sopivat kaikille koirille, eikä niille ole pohjataitovaatimuksia

 

Saatat myös pitää...

Ostoskori
Back To Top