skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Päivin perustaitovalmennus

207,00  Sis. alv 24 %

Yksityisohjauksessa voit harjoitella perustaitoja sujuvaan arkeen. Päivin valmennuksessa aihetta käsitellään kokonaisvaltaisesti sekä koiran että ihmisen näkökulmasta: harjoitellaan koiralle tarpeellisia taitoja, etsitään arjessa toimivia ratkaisuja ja harjoitellaan tunnistamaan ja ymmärtämään omistajan ajatusten ja tunteiden vaikutus koiran kanssa toimimiseen.

Valmennuksessa keskitytään yhteen sinulle tärkeään aiheeseen. Aiheena voi olla esimerkiksi lenkkeily, käsittelytoimenpiteet, rauhoittuminen ja yksinolo tai kontakti ja luoksetulo.

Perustaitovalmennus, 3 tapaamista 207 €

  1. tapaaminen 90 min: Kartoitetaan koiranomistajan tarpeet ja määritellään valmennuksen tavoitteet omistajalle ja koiralle; Koiran oppimisen ja koulutuksen perusasiat
  2. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Muutosten vieminen osaksi arkea.
  3. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Harjoittelun itsenäinen jatkaminen

Mietitkö, onko valmennus teille sopiva vaihtoehto tai haluatko keskustella kouluttajan kanssa ennakkoon? Ota yhteyttä: [email protected]

Voit myös varata ajan valmennukseen nettiajanvarauksen kautta.

Kuvaus

Päivi Lempää on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on opiskellut eläintenkouluttajan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Eläinkoulu Visiossa. Päivin koulutuksessa opitaan ohjaamaan koiraa ja oivaltamaan, miten oma käyttäytyminen, ajatukset ja tunteet vaikuttavat koiran kanssa toimimiseen.

  • Tunti pidetään sopimuksen mukaan Vainuvoiman lämpimässä toimitilassa Turussa tai ulkona Kaarinassa / itäisen Turun alueella.
  • Yksärit sopivat kaikille koirille, eikä niille ole pohjataitovaatimuksia

 

Saatat myös pitää...

Ostoskori
Back To Top