skip to Main Content
Elisa 040 7405 889 | Katja 040 833 3745 [email protected]

Katjan yksityisohjaus

Tuntuuko ryhmässä treenaaminen haastavalta? Onko sinulla haasteita jossain hajutyöskentelyn osa-alueella, haluatko palautetta treenistä tai tarvitsetko sokkoharjoittelua?

Katjan ohjauksessa voit harjoitella hajutyöskentelyä ja sen tukitaitoja eli työskentelyyn vaikuttavia oheistaitoja, ohjaajan mentaaliharjoittelua ja mielentilaharjoitteita.

Yksärillä koiran ei tarvitse odottaa vuoroaan autossa eikä jännittää samassa tilassa olevia muita koiria tai ihmisiä. Yksärit räätälöidään juuri sinun ja koirasi tarpeisiisi, joten ne sopivat kaikille koirakoille aloittelijoista kokeneisiin konkareihin.

Hajutyöskentelyn yksäreillä voidaan aloittaa hajutyöskentelyn alkeista tai niillä voidaan harjoitella jotain teille haastavaa teemaa, esim. tarkkaa etsintätyöskentelyä tai opettaa tai vahvistaa ilmaisua. Hajuina voi olla mikä vain ohjaajan valitsema haju, esim. kong, nosework-hydrolaatit tai kantarellit.

Yksärin voi myös jakaa kaverin kanssa.

Ota yhteyttä: [email protected] tai varaa aika nettiajanvarauksessa

 

Kuvaus

Kouluttajana Katja Nortunen-Illman

  • Yksityisohjaus 30 min 35 €; 3 x 30 min 100 €; 5 x 30 min 150 €
  • Yksityisohjaus 60 min 70 €; 3 x 60 min 200 €; 5 x 60 min 320 €
  • Voit tulla tunnille yksin tai kaverin kanssa
  • Tunti pidetään sopimuksen Vainuvoiman lämpimässä toimitilassa Turussa tai ulkona Turun alueella. Matkakulut yli 15 km etäisyydelle Turun Patterinhaasta 0,55 €/km.
  • Yksärit sopivat kaikille koirille, eikä niille ole pohjataitovaatimuksia

 

Saatat myös pitää...

Ostoskori
Back To Top