skip to Main Content

DogEscape koirapakopeli – Operaatio 27, la 10.7.-su 11.7. Turku

60,00  Sis. alv 24 %

Kaupunkinne vesi- ja viemäriverkkoyhtiö on toiminut pitkään ja luotettavasti. Vesi tulee ja menee, kaikki toimii kuten kuuluukin. Olikin yllätys, kun tällaisesta paikasta otetaan yhteyttä ryhmänne, joka on erikoistunut selvittämään erilaisia huippusalaisia tehtäviä. Mitä niin salamyhkäistä vesilaitoksessa voi olla, että juuri teidän apuanne tarvitaan?

Perille päästyänne ymmärrätte, että nyt on tosi kyseessä. Katkeroitunut ex-työntekijä uhkaa laskea putkistoon myrkkyä!

Nyt vaaditaan taitoa ja näppäryyttä kaikilta tiiminne jäseniltä: Teillä on vain puoli tuntia aikaa selvittää, mitä kemiallista myrkkyä vesijohtoveteen yritetään laskea ja ennen kaikkea pysäyttää järjestelmän laukaisu…

Voit varata pelivuoron lautantaille 10.7. klo 13-20 tai sunnuntaille 11.7. klo 10-18 soittamalla Annalle puh 050 4422 933  tai sähköpostilla [email protected]

Kuvaus

OPERAATIO 27

Vaikeusaste: 2/5
Peliaika: 30 min.
Pelityyppi: purkkirataetsintä
Pelipaikka: Vainuvoima, Kanslerintie 6, Turku
Hinta: 60€
Pelaajien määrä: koira ja koiran ohjaaja + 1-2 henkeä

Operaatio 27 on purkkirataetsintää 3 x 6 metrin tilassa. Kaikki tehtävien vihjeet ovat esillä, mutta koiran kirsua tarvitaan selvittämään, mitkä vihjeistä ovat oikeita.

Tehtävästä selviytyminen vaatii, että koira tunnistaa ja osaa ilmaista joko Nosework-lajista tutun eukalyptus-hydrolaatin tai Kong-lelun hajun. Muista ilmoittaa varausta tehdessäsi, kumpaa hajua haluatte etsinnässä käyttää.

Katso tarkemmat peliohjeet osoitteesta www.dogescape.fi/ukk/

Tule selvittämään miten hyvin nokkeluus, looginen päättelykyky ja koiran ilmiömäinen hajuaisti toimivat yhdessä!

 

Saatat myös pitää...

Close search
Ostoskori
Back To Top