skip to Main Content
050 4422 933 info@vainuvoima.fi

Do As I Do tason 2 seminaari pe 25.1.2019 Hyvinkää

95,00  Sis. alv 24 %

Do as I do on sosiaaliseen oppimiseen perustuva koulutusmenetelmä, jonka taustalla on vankka tieteellinen tutkimus. Koirat pystyvät matkimaan ihmisen toimintoja, ja Do as I do -menetelmässä tämä kyky valjastetaan hyötykäyttöön. Koiralle opetetaan matkimiseen käsky, ja käsky yleistetään uusiin tehtäviin ja tilanteisiin. Tutkimus osoittaa esimerkiksi sen, että tällä menetelmällä pystytään kouluttamaan monimutkaiset ja moniosaiset liikesarjat huomattavasti nopeammin kuin esim. pelkällä shaping-metodilla (Fugazza & Miklosi 2014). Menetelmästä on laadittu useita tieteellisiä julkaisuja ja myös esim. koiran muistia on viime aikoina tutkittu tätä menetelmää apuna käyttäen.

Menetelmän perusteet jo osaaville tarkoitettu jatkoseminaari järjestetään perjantaina 25.1.2019 Hyvinkäällä (SmartDOG Oy, Palo-ojantie 10).

Ennakkovaraajan etuhinta 70 eur 15.11. asti. Sen jälkeen 95 eur

Tiedustelut: katriina@smartdog.fi

Varastossa

Kuvaus

Kouluttajat Claudia Fugazza ja Sara Tagliati

Perjantaina 25.1.2019 järjestämme ensimmäistä kertaa Suomessa tason 2 Do As I Do -seminaarin – tämä soveltuu niille, jotka ovat jo Do as I do- koulutusmenetelmää opettaneet koiralle, tai tietävät perusteet. Lisäksi ensimmäistä kertaa Suomessa on mahdollisuus suorittaa lauantaina 26.1. 2019 Hyvinkäällä Do as I do 1st level -koe. Koe on pakollinen kaikille, jotka haluavat esimerkiksi suorittaa seuraavaksi Do as I do kouluttaja-kokeen. Lisätietoja kokeesta: http://www.doasido.it/first-level-exam/.

Lisätietoja

Close search
Back To Top