skip to Main Content
050 4422 933 info@vainuvoima.fi

Do As I Do -seminaari la-su 26.-27.1.2019 Forssa

190,00  Sis. alv 24 %

Do as I do on sosiaaliseen oppimiseen perustuva koulutusmenetelmä, jonka taustalla on vankka tieteellinen tutkimus. Koirat pystyvät matkimaan ihmisen toimintoja, ja Do as I do -menetelmässä tämä kyky valjastetaan hyötykäyttöön. Koiralle opetetaan matkimiseen käsky, ja käsky yleistetään uusiin tehtäviin ja tilanteisiin. Tutkimus osoittaa esimerkiksi sen, että tällä menetelmällä pystytään kouluttamaan monimutkaiset ja moniosaiset liikesarjat huomattavasti nopeammin kuin esim. pelkällä shaping-metodilla (Fugazza & Miklosi 2014). Menetelmästä on laadittu useita tieteellisiä julkaisuja ja myös esim. koiran muistia on viime aikoina tutkittu tätä menetelmää apuna käyttäen.

Seminaari on englanniksi ja se tulkataan suomeksi.

Ennakkovaraajan etuhinta 145 eur 15.11. asti, sen jälkeen 190 eur

Tiedustelut:

  • seminaari-ilmoittautuminen: anna@vainuvoima.fi
  • koulutusmenetelmä ja sen tutkimus: elisa@vainuvoima.fi

Varastossa

Kuvaus

Kouluttajat Claudia Fugazza ja Sara Tagliati

Järjestämme kaksi seminaaria, joista  kaksipäiväinen 26.-27.1.2019 viikonlopun Forssan seminaari on tarkoitettu aloittelijoille ja seminaarin aikana saat kaikki eväät koulutusmenetelmän opettamiseen.

Kaksipäiväisessä seminaarissa käydään läpi koulutusmenetelmän teoria ja käytännön opetus esimerkkikoirakkojen avulla. Seminaari järjestetään 26.-27.1.2019 Forssassa (Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Forssa).

Lisätietoja

Close search
Back To Top